Kilder til forskning og viden om ADHD

Kilder til forskning og viden om ADHD, er vigtigt når man bygger en side op som Lifeonspeed.dk. Jeg har i mange år samlet på viden og fakta om ADHD. Jeg elsker nemlig at samle på viden. Og det skal du selvfølgelig også have glæde af.

Qua mine uddannelser bliver det nemmere at gennemskue og forholde sig kritisk til kilder. Jeg bruger rigtig mange kilder, når jeg researcher til en artikel eller en video. De kilder jeg bruger mest i til artiklen, er nævnt forneden under hver enkelt artikel.

Der er dog mange flere kilder, jeg vil dele med dig, så her har jeg lavet et minikatalog til dig. Så du selv kan søge viden og suge til dig.

Du kan prøve dig frem med de forskellige bøger. Har du selv ADHD, så skyder jeg på, at du nok synes, det er vildt gabende kedeligt at skulle læse og gnave sig igennem alle de bøger. Det behøver du heller ikke. Du kan blot se mine videoer istedet for. De skulle gerne kunne holde din opmærksomhed aktiveret, altså bare en smule.

Bøger om ADHD med evidensbaseret indhold

 • Sverre Hoem “ADHD, en håndbog for voksne”
 • Caroline Lilja Dam “Forklædt som normal”
 • Martin Kutscher “ADHD, et liv uden bremser”
 • Per H. Thomsen “Kort og godt om ADHD”
 • Anne-Merete H. Møller “Styr dig lige”
 • Dorte Damm “Børneliv i kaos- om børn og unge med ADHD”
 • Lene Straarup ” ADHD i skolen”
 • Dorte Damm “Et liv i kaos – om voksne med ADHD”

Bøger skrevet til børn om ADHD

 • Malin Ahlgren “Sejt med ADHD”
 • Malin Ahlgren “Jeg har ADHD”
 • John F. Taylor “En overlevelsesguide for børn med ADHD”
 • Susan Yarney “Skal jeg fortælle dig om ADHD”

Foreninger

Websider fra andre ADHD´ere, som har noget på hjertet

 • Lifeonspeed.dk
 • How to ADHD (engelsk)
 • ADHD Mama (engelsk)
 • Vibeke Binderup youtube

Websider fra seriøse aktører om viden og forskning

Webinars